ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ 3-ΤΟΜΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μετά από πολυετή έρευνα και προσπάθεια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την τρίτομη πολυτελή έκδοση του Ι.Κ.Κ.Ι.Κ. με τίτλο «Καβάλα, η Μέκκα του Καπνού» του Ιωάννη Βύζικα, προέδρου του Μουσείου Καπνού Δήμου Καβάλας και προέδρου του Ινστιτούτου μας.

Η έκδοση περιγράφει στον πρώτο τόμο την όλη διαδικασία καλλιέργειας, χωρικής κι εμπορικής επεξεργασίας (για πρώτη φορά) και της εξαγωγής του καπνού.

Ο δεύτερος τόμος αναφέρεται στους ανθρώπους του καπνού και κυρίως του καπνεμπορίου, στις μεγάλες καπνεμπορικές επιχειρήσεις της Καβάλας, στις καπνεμπορικές οικογένειες, καθώς επίσης και στο συνδικαλισμό της καπνεργασίας με τους σημαντικότερους εκπροσώπους της.

Ο τρίτος τόμος αποτελεί μια καταγραφή των καπναποθηκών της Καβάλας και μάλιστα με αντιπαραβολή των παλαιών και των εναπομεινάντων καπναποθηκών πάνω σε χάρτες με τη βοήθεια αεροφωτογραφιών.

Η έκδοση είναι συλλεκτική διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και το σημαντικότερο, αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια καταγραφής της ιστορίας του καπνού και των πρωταγωνιστών της.

Για τους λόγους αυτούς σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν θέλετε να αγοράσετε το τρίτομο αυτό έργο, το οποίο διατίθεται σε συσκευασία και τιμάται 100 ευρώ.

Τα χρήματα από τις πωλήσεις των βιβλίων θα διατεθούν για τη στήριξη και ανάδειξη του έργου του Μουσείου Καπνού Δήμου Καβάλας, καθώς και την ψηφιοποίηση του αρχειακού του υλικού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!